Nopea gulassikeitto jauhelihalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nopea gulassikeitto jauhelihalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Nopea naudanlihagulassi valmistuu  minuutissa. Tomaattinen keitto maustetaan Vasikanfondilla ja tarjoillaan ranskankerman kanssa.

Ainesosat

30
4

annosta

 keltainen sipuli hienonnettuna
 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
 perunaa
 juuriselleriä
 punainen paprika
400 g naudan jauhelihaa
4 rkl rypsiöljyä
2 tl paprikajauhetta
1 tl oreganoa
1 tl chilijauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
4 dl tomaattimurskaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
6 rkl crème fraichea

Valmistus

  1. Hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori perunat ja juuriselleri. Pilko noin 0,5*0,5 cm kuutioiksi. Poista paprikasta siemenet ja kuutioi.
  2. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista kasvikset.
  3. Siirrä ruskistetut kasvikset suureen kattilaan odottamaan. Ruskista paistinpannulla jauheliha. Lisää kypsä jauheliha kattilaan kasvisten joukkoon.
  4. Lisää mausteet, tomaattipyree, tomaattimurska, fondi ja n. 8 dl vettä. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Tarjoile ranskankerman kanssa!

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi