Touch of Taste

Perinteet ja kokemus

Gustaf Bong perusti ruokatavara- ja herkkukaupan Ystadiin vuonna 1890 ja asiantuntijoiden mielestä myymälän säilykkeet, joihin kuului herneitä, porkkanoita, hillosipuleita ja hapankaalia, olivat samaa luokkaa parhaiden ranskalaisten vastineiden kanssa. Tuohon aikaa säilötyt ruokatarvikkeet olivat nimittäin erityistä herkkua ja asiakkaisiin kuului ennen kaikkea lähiseudun linnoja ja kartanoita.

100 vuotta myöhemmin...

Liike menestyi hyvin ja Gustaf Bong AB:stä tuli myöhemmin säilyketeollisuuden uranuurtaja, joka lanseerasi sata vuotta myöhemmin, edelleenkin uraauurtavalla, laatutietoisella ja huolellisella tavalla, värillisen fondin ensin suurkeittiöille ja sen jälkeen ruoanlaitosta pitäville kuluttajille.

TOUCH OF PHILOSOPHY

Hyvä ruoka on ihanaa ja sen valmistaminen voi olla suuri osa makuelämystä. Valmistamiseen voi tällöin käyttää vaikka koko päivän. Aina ei kuitenkaan ole aikaa tai halua tehdä kaikkea alusta alkaen. Avullamme sinun on helppo lisätä makua arki- ja juhlaruokiin ilman, että sinun pitää ensin paahtaa vihanneksia mirepoix’ta varen, sitoa omaa Bouquet Garni -kimppua tai keittää perusfondia.

Touch of Taste -fondeilla lämpimistä ja kylmistä kastikkeista saa mehukkaampia, keitoista täyteläisempiä ja padoista aromikkaita. Riisi saa lisämakua, liha marinoinnin ja mureke lisää luonnetta.

Valmista ruoka juuri niin kuin aina ennenkin – lisää vain muutama tippa fondia ja tarkista maku. Voit myös korvata liemikuution 1,5 ruokalusikallisella fondia. Se ei ole tämän vaikeampaa.

Mausta luonnollisesti

Maukkaampaa ruokaa luonnollisella tavalla

Nyt voit valmistaa herkullisia patoja, kastikkeita ja keittoja luonnonmukaisesti. Puhtaiden ja selkeiden makujen avulla saat ruokaasi juuri oikean sävyn. Luomu Kasvis, Kana ja Liha ovat uudet Bong Touch of Taste fondivalikoimamme jäsenet.

Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi