Kirkas lihakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kirkas lihakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia.
kottsoppa

Ainesosat

noin 2 tuntia
4

annosta

600 g naudan sisäfileetä (siistitty jänteistä ja rasvasta)
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia (tai 1 rkl Kanafondia + 1 rkl Kasvisfondia)
2 kpl laakerinlehteä
1 kpl oksa timjamia
1 kpl keltainen sipuli
2 kpl porkkanaa
2 kpl palsternakkaa
2 kpl isoa kiinteää perunaa
 naurista tai selleriä
 purjoa
  Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Laita liha kattilaan ja kaada päälle kylmää vettä, kunnes se peittää lihan.
  2. Kuumenna kiehuvaksi, jonka jälkeen kaada vesi pois.
  3. Huuhtele liha ja pese kattila.
  4. Kaada päälle uusi vesi niin, että se peittää lihan, ja anna kiehua.
  5. Karsi epäpuhtaudet pois seoksen pinnalta, ja lisää sen jälkeen Touch of Taste fondi, laakerinlehdet ja timjami sekä hienonnettu sipuli (ei ruskistettu).
  6. Anna seoksen kypsyä hitaasti noin 1,5 tuntia, kunnes liha on pehmeää.
  7. Lisää vettä kypsennyksen aikana.
  8. Siirrä liha pois kattilasta ja anna sen jäähtyä.
  9. Kuori juurekset ja leikkaa ne kuutioiksi.
  10. Siirrä juurekset kattilaan, ja anna niiden kypsyä hitaasti 20 minuuttia, kunnes juurekset ovat pehmeitä.
  11. Siisti, huuhtele ja viipaloi purjo, lisää myös se kattilaan.
  12. Kuutioi liha ja laita se takaisin kattilaan.
  13. Kuumenna seos kiehuvaksi, ja mausta Touch of Taste fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi