Punajuuri-lihapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punajuuri-lihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Mureaksi hautunut lihapata maistuu koko perheelle. Mausta pata punajuurella

Ainesosat

4

annosta

700 g naudanlapaa tai keittolihaa
1 kpl keltasipulia
3 kpl porkkanoita
1 tl maustepippureita, murskattuna
6 kpl laakerinlehtiä
 dl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
 dl punajuurisäilykkeen nestettä
 dl persiljaa, hienonnettuna

Valmistus

  1. Leikkaa liha 3x3cm suuruisiksi paloiksi ja ruskista ne öljyssä ja voissa padassa. 
  2. Mausta valkopippurilla. 
  3. Kuori sipuli ja porkkana, viipaloi. 
  4. Laita vihannekset pataan yhdessä maustepippurin ja laakerinlehden kanssa. 
  5. Kaada joukkoon fondi, punajuurineste ja vettä niin paljon, että lihat peittyvät. 
  6. Kuumenna ja poista mahdollinen vaahto. 
  7. Keitä miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia, tai kunnes lihapalat ovat pehmenneet. 
  8. Suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä. Mausta fondilla, pippurilla ja persiljalla. 
  9. Tarjoa lisäksi säilöttyjä punajuuria ja keitettyjä perunoita. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi