Italialainen jauhelihamureke

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialaisen jauhelihamurekkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Vasikanfondia.
Italialainen jauhelihamureke tuo vaihtelua tuttuun arkiruokaan. Mausta massa italialaisella tuorejuustolla

Ainesosat

50
4

annosta

1 kg naudan jauhelihaa
1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
1 dl korppujauhoja
 suurta kananmunaa
1 dl täysmaitoa
 ricotta-juustoa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
 parmankinkkua
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun   
  salaattia
  pestoa
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita kananmunat, maito ja ricotta-juusto keskenään. Sekoita joukkoon korppujauhot ja fondi.
  2. Lisää jauheliha ja parmesaani, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Muotoile taikina murekkeeksi, laita uunivuokaan ja peitä parmankinkkusiivuilla. Paista 175 asteessa noin 30-40 minuuttia. Tarjoile salaatin ja peston kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi