Ranskalainen lihapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ranskalaisen lihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Kermainen ranskalainen lihapata valmistuu helposti hauduttamalla. Pata maustetaan tuoreella timjamilla ja Häränlihafondilla. Nautitaan riisin kanssa.

Ainesosat

4

annosta

500 g naudan patalihaa paloina
100 g pekonia
2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
 dl vettä
 punaista paprikaa
8 kpl salottisipulia
10 kpl herkkusieniä
2 dl kermaa
  timjamia, suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Paloittele sipuli, pekoni ja paprika. Kuullota herkkusienten kanssa padassa ja laita vadille sivuun. 
  2. Ruskista liha samassa padassa. 
  3. Kaada joukkoon vesi ja fondi, anna kiehua kannen alla noin 45 min.
  4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kuulotettu pekoni-paprika-sipuliseos sekä kerma ja timjami. 
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
  6. Tarjoa riisin ja vihersalaatin kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 90 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
90
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi