Kermainen jauhelihakastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kermaisen jauhelihakastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ihanan kermainen jauhelihakastike aikuisempaan makuun. Herkullisessa kastikkeessa maistuvat herkkusienet

Ainesosat

35
4

annosta

400 g naudanjauhelihaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl voita
1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
1 kpl porkkanaa, ohuina siivuina
2 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
10 kpl herkkusieniä, viipaleina
1 pkt pekonia, kuutioina (140g)
1 dl valkoviiniä
1 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
2 dl paseerattua tomaattia
2 dl kermaa
2 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
2 tl tuoretta oreganoa hienonnettuna
  

Valmistus

  1. Ruskista jauheliha oliiviöljyn ja voin seoksessa.
  2. Lisää kasvikset ja kuutioitu pekoni. Kuullota muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vesi, fondi, viini ja paseerattu tomaatti. Sekoita ja anna hautua kannen alla 15 min.
  4. Lisää kerma ja hienonnetut yrtit. Keitä kokoon noin 5-10 min.
  5. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa.
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi