Sido pätkä puuvillalankaa jokaisen vasikanfilepalan ympärille. Sido pidempi pätkä narua jokaiseen lihafilerullaan ja toinen pää kattilan kahvaan lihan hauduttamista varten.
Hauduta liha kypsäksi liemessä, antaen lihojen riippua narusta liemessä.
Vedä liha pois liemestä, kun sisälämpötila on 58 ºC.
Salaatti:
Kiehauta tomaatit ja laita jääkylmään veteen.
Kuorit tomaatit, poista siemenet ja leikkaa liha pieniksi puolikuun muotoisiksi paloiksi.
Yhdistä minipinaatti ja tomaatinliha, mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Ravioli:
Hienonna aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita ricottajuuston joukkoon.
Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Levitä wonton-levyt auki. Laita lusikallinen juustotäytettä jokaiselle levylle, kostuta reunat pienellä määrällä vettä. Paina reunat kiinni peukaloilla.
Valmista noin 4 kpl aterioijaa kohden. Laita jauhotetulle leivinpaperille.
Keitä ravioleja runsaassa vedessä n. 2-3 min.
Leikkaa liha annospaloiksi. Asettele lautaselle tomaatti-pinaattisekoituksen sekä raviolin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.