Nyhtönauta-hampurilainen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nyhtönauta-hampurilaisen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Mehevän hampurilaisen väliin laitetaan pitkään hautunutta naudan lapaa ja omia suosikkitäytteitä. Tarjoile höyryävien lohkoperunoiden kanssa!

Ainesosat

4

annosta

800 g luutonta naudanlapaa
1 kpl keltasipulia
4 kpl valkosipulinkynsiä
1 prk cocktail-tomaatteja säilykkeenä
1 rkl savupaprikajauhetta
 rkl juustokuminaa
1 rkl fariinisokeria
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
 dl vettä
2 rkl viskiä
  

Valmistus

  1. Laita naudanlapa pataan.
  2. Kuori sipuli ja valkosipuli. Viipaloi ne ohuelti. 
  3. Yhdistä muut ainekset ja levitä lihalle. Laita sitten sipulit lihalle. 
  4. Kuumenna uuni 125 °C:seen. Anna padan kypsyä uunissa noin 4 tuntia, joskus se voi viedä pidemmän aikaa. Liha on valmista, kun se hajoaa helposti.
  5. Revi liha haarukalla ja laita takaisin pataan, sekoita hyvin. 
  6. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. 
  7. Tarjoa vastapaistettujen hampurilaissämpylöiden, hapankaalin, paahdettujen tomaattien ja suolakurkkujen kanssa. Uunissa paahdetut lohkoperunat sopivat hyvin ranskalaisten perunoiden sijaan tarjottavaksi.  
  8. Voit hyvin valmistaa lihan edellisenä päivänä ja lämmittää lihan uunissa 100 °C:ssa noin 45 min ajan ennen tarjoamista. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi