Bolognese juureksilla ja linsseillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Haluaisitko syödä enemmän kasviksia? Tässä reseptissä osa klassisen bolognese-kastikkeen jauhelihasta korvataan vihanneksilla ja mustilla linsseillä. Mausta kastike Vasikanfondilla!

Bolognese juureksilla ja linsseillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.

Bolognese juureksilla ja linsseillä

Ainesosat

35 min
4

annosta

 porkkana
 palsternakka
 keltainen sipuli hienonnettuna
 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
200 g jauhelihaa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl mustia linssejä
500 g tomaattimurskaa
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
1 rkl balsamietikkaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun:   
  spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa

Valmistus

  1. Kuori porkkana ja palsternakka. Hienonna pieneksi.
  2. Kuullota juureksia, sipulia ja jauhelihaa pannulla öljyssä.
  3. Lisää pannulle linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi, balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 20-25 minuuttia tai kunnes linssit ovat valmiita.
  5. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fondia.
  6. Tarjoile bolognese-kastike spagetin, raastetun parmesan-juuston ja tuoreen basilikan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi