Bolognese juureksilla ja linsseillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Bolognese juureksilla ja linsseillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Tässä reseptissä osa klassisen Bolognese-kastikkeen jauhelihasta korvataan vihanneksilla ja mustilla linsseillä. Mausta kastike Vasikanfondilla!

Ainesosat

35
4

annosta

 porkkana
 palsternakka
 keltainen sipuli hienonnettuna
 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
200 g jauhelihaa
2 rkl rypsiöljyä
1 dl mustia linssejä
500 g tomaattimurskaa
2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
1 rkl balsamietikkaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa
  
  
  

Valmistus

  1. Kuori porkkana ja palsternakka. Hienonna pieneksi.
  2. Kuullota juureksia, sipulia ja jauhelihaa pannulla öljyssä.
  3. Lisää pannulle linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi, balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla 20-25 minuuttia tai kunnes linssit ovat valmiita.
  5. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa, pippuria ja fondia.
  6. Tarjoile bolognese-kastike spagetin, raastetun parmesan-juuston ja tuoreen basilikan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi