Single serve lasagne – yksinkertainen lasagne

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Joskus pitää valmistautua kiireiseen viikkoon – silloin on täydellinen valinta on valmistaa lasagne valmiiksi annosvuokiin. Tässä helppo ja yksinkertaisen reseptin jauhelihalasagnelle, jossa on jauhelihaa, sipulia, crème fraichea ja härkäfondia.

Single serve lasagne – yksinkertainen lasagne –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondi punaviinillä.

Single serve lasagne - yksinkertainen lasagne

Ainesosat

4

annosta

400 g jauhelihaa
1 kpl keltasipuli, hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä, hienonnettuna
2 rkl oliiviöljyä
1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondi punaviinillä
1 tlk 400 ml, tomaattimurska
2 dl crème fraîchea
8 kpl tuoretta lasagnelevyä
2 dl juustoraastetta

Valmistus

  1. Paista sipulia ja valkosipulia muutama minuutti oliiviöljyssä, lisää jauheliha ja paista se.
  2. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon crème fraiche ja mausta suolalla, pippurilla ja härkäfondilla.
  4. Kasaa kerroksittain vuokaan kastiketta ja lasagnelevyjä, aloittaen ja lopettaen kerroksella kastiketta.
  5. Ripottele päälle juusto ja paista uunissa, 20 minuuttia 200°C.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 10 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi