Tuhti liha-juurespata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tuhdin liha-juurespadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Herkullinen liha-juurespata valmistuu helposti yhdessä padassa! Murea lihapata viimeistellään Touch of Taste Vasikanfondilla.

Ainesosat

4

annosta

700 g naudan lapaa tai rintaa
7 dl vettä
 dl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1 kpl keltasipulia
3 kpl porkkanaa
100 g juuriselleriä
100 g palsternakkaa
1 g kokonaisia valkopippureita
6 kpl laakerinlehtiä
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa liha 3x3 cm:n paloiksi ja ruskista öljyssä ja voissa padassa. 
  2. Kaada joukkoon fondi ja niin paljon vettä, että liha peittyy. 
  3. Kuumenna ja poista vaahto, keitä sitten miedolla lämmöllä noin tunti.
  4. Kuori sipuli, porkkana, juuriselleri ja leikkaa ne isohkoiksi paloiksi. 
  5. Laita kasvikset ja valkopippuri sekä laakerinlehti pataan.  
  6. Keitä vielä ½ tuntia, tai kunnes lihapalat ovat mureita. 
  7. Viimeistele fondilla ja mustapippurijauheella. 
  8. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi