Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillipihvi, kantarelli-perunagratiini ja kyssäkaalia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Mehevä grillipihvi maistuu herkulliselle kantarelli-perunagratiinin ja kyssäkaalin kanssa. Tilkka Kantarellifondia tuo ruokaan syvemmän maun.

Ainesosat

4

annosta

700 g naudanlihapihvejä
1 rkl mustapippuria, rouhittuna
1 rkl merisuolaa
  yhden sitruunan raastettu kuori
  0,5 rkl tuoretta rosmariinia, silputtuna
2 dl kuohukermaa
2 dl maitoa
400 g perunoita
400 g kyssäkaalia
200 g kantarelleja
2 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Mittaa kerma ja maito pataan, kuumenna kiehuvaksi. 
  2. Kuori ja viipaloi peruna 5mm paksuisiksi siivuiksi ja kyssäkaali noin 3 mm siivuiksi.
  3. Keitä siivut kerma-maitoseoksessa ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. 
  4. Paloittele kantarellit ja laita pataan peruna-kyssäkaaliviipaleiden joukkoon hautumaan. 
  5. Jaa seos annosvuokiin ja kypsennä uunissa 175 ºC:ssa noin 30 minuuttia.
  6. Kuumenna grilli.
  7. Murskaa morttelissa pippurit, rosmariini, sitruunankuori ja suola. 
  8. Hiero mausteseos huoneenlämpöisten pihvien pintaan. 
  9. Grillaa pihvejä, kunnes niiden sisälämpötila on 56 ºC, silloin ne ovat medium-kypsiä.
  10. Tarjoa grillipihvien kanssa gratiinia ja raikasta vihersalaattia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi