Burgundinpata jauhelihalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perinteinen Burgundinpata vie useita tunteja valmistaa, mutta tässä teemme nopean version käyttäen naudan jauhelihaa. Samat ihanat maut hillosipulista, siankyljestä, punaviinistä ja häränfondista! Tarjoile perunan ja herkullisten lisukkeiden kera.

Burgundinpata jauhelihalla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Burgundinpata jauhelihalla

Ainesosat

n. 25 minuuttia
4

annosta

1 rkl öljyä
150 g pieniä herkkusieniä
2 dl hillosipuleita
100 g savustettua siankylkeä, kuutioituna (tai valmiita pekonikuutioita)
500 g naudan jauhelihaa
3 rkl tomaattipyreetä
3 dl punaviiniä
1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia
2 rkl maissitärkkelystä
2 rkl vettä

Valmistus

  1. Kuumenna öljy padassa, paista sipulit, sienet ja siankylki, kunnes kaikki ovat saaneet kauniin värin. 
  2. Ota paistetut ainekset lautaselle hetkeksi sivuun. 
  3. Paista jauheliha murumaiseksi padassa aiemmin jääneen rasvan kanssa. 
  4. Kun liha on ruskistunut, lisää tomaattipyree ja paista 1 minuutti samalla sekoittaen. 
  5. Laita sienet, siankylki ja sipulit takaisin pataan. Lisää viini ja fondi. Kaada vettä sen verran, että se juuri ja juuri peittää kaikki ainekset. 
  6. Anna padan kiehua 15-20 minuuttia ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. 
  7. Suurusta pata. Sekoita jauhot pieneen tilkkaan vettä ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeen joukkoon, koko ajan sekoittaen. 

Tarjoiluvinkki: Tarjoile perunoiden tai perunamuusin kanssa. 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi