Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Perinteiset wallenberginpihvit ovat herkullinen arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

WALLENBERGINPIHVIT   
600 g vasikanjauhelihaa
2 kpl kananmunan keltuaisia
 dl kermaa
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
 valkopippuria, rouhittuna
  voita paistamiseen
PERUNASOSE   
800 g perunoita, esim. puikula
1 dl maitoa
1 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
100 g voita
HUNAJAPUOLUKAT   
2 dl puolukoita
3 rkl juoksevaa hunajaa

Valmistus

PERUNASOSE

  1. Kuori ja keitä perunat pehmeiksi. 
  2. Soseuta haarukalla kevyesti.
  3. Lisää voi sekä lämmitetty maito-kermaseos joukkoon. 
  4. Sekoita voimakkaasti.
  5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. 

WALLENBERGINPIHVI

  1. Laita jauheliha, keltuaiset, pippuri ja fondi yleiskoneeseen ja aja tasaiseksi massaksi noin puolen minuutin ajan. 
  2. Puhdista reunat nuolijalla, lisää sitten kerma ja jatka sekoittamista vielä 10-15 sekuntia. 
  3. Muotoile pihvit ja kääntele korppujauhoissa. 
  4. Paista hiljalleen kypsäksi voissa. 

HUNAJAPUOLUKAT

  1. Yhdistä puolukat, hunaja ja halutessasi hieman giniä, sekoita.
  2. Tarjoa wallenberginpihvit perunasoseen ja puolukoiden kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi