Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaattia ja mozzarellaa
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punaviini-pippuriglaseerattu tournedos, parsaa, lehtipinaattia ja mozzarellaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ainesosat
4
annosta
500 g häränfilettä
PUNAVIINI-PIPPURIGLASEERAUSKASTIKE
3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl tomaatti-chilikastiketta
1 rkl punaviiniä
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl fariinisokeria
1 rkl pippurisekoitusta
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina
YRTTIVINEGRETTE
3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl tuoreita persiljanlehtiä
1 rkl tuoretta basilikaa
1 tl valkoviinietikkaa
1 rkl juoksevaa hunajaa
4 rkl rypsiöljyä
1 tl ranskalaista sinappia
kpl punaista chiliä
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina
maun mukaan mustapippurirouhetta
12 kpl vihreää parsaa
Valmistus
Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon, sekoita.
Leikkaa fileestä tournedokset ja paista tai grillaa ne, kunnes sisälämpötila on 60 °C (medium). Sivele glaseerauskastiketta paiston aikana lihan pintaan 2-3 kertaa.
Sekoita kaikki ainekset viinietikan kanssa, anna seistä n. 30 min, jotta kaikki mausteet ehtivät tulla esiin.
Paista parsat voin ja öljyn seoksessa. Lisää lopuksi huuhdellut lehtipinaatit ja kuutioitu mozzarella.
Laita lämmin salaatti vadille ja pirskottele vinegretteä päälle. Suolaa ja pippuroi.
Tarjoa lihan kanssa.
Tämän ruoan seuraksi sopivat erinomaisesti uunissa paahdetut perunalohkot.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.