Häränliharullat sieni-punaviinikastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Ainesosat
4
annosta
8 kpl lehtipihvejä
Täyte
2 kpl salottisipulia
2 pkt pekonia, siivuina (á 140g)
50 g pieniä kapriksia, valutettuina
voita ja öljyä paistamiseen
KASTIKE
2 dl punaviiniä
2 dl vettä
3 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
50 g voita, huoneenlämpöistä
1 balsamiviinietikkaa
maun mukaan suolaa ja pippuria
100 g osterivinokkaita
100 g metsäsieniä
50 g sokeriherneitä
1 tuoretta timjamia rullien sitomiseen tai hammastikkuja
Valmistus
TÄYTE
Kuori ja hienonna salottisipuli.
Suikaloi pekoni.
Paista sipulia ja pekoni keskilämmöllä noin 2 minuuttia. Lisää kaprikset ja sekoita. Laita sivuun.
laita lehtipihvit tasaiselle alustalle ja ripottele suolaa ja pippuria pinnalle.
Jaa pekoni-sipuliseos tasaisesti lehtipihveille ja kääri ne rullalle.
Sido rullat kiinni timjaminoksalla tai hammastikulla. Voit käyttää myös puuvillalankaa sitomiseen.
KASTIKE
Kaada punaviini, vesi ja fondi pataan. Keitä kokoon, kunnes noin puolet nesteestä on jäljellä.
Sekoita joukkoon 50 g huoneenlämpöistä voita. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Laita sivuun.
Jaa ja leikkaa sienet ja sokeriherneet pienemmiksi paloiksi, laita sivuun.
Paista häränliharullat voissa. Ota pannulta, kun niissä on hyvä väri. (Rullien ei tarvitse olla läpikypsiä , koska niistä tulee silloin herkästi kuivia.) Laita sivuun folion alle tekeytymään!
Paista sienet voissa samalla pannulla. Paista kauniin värisiksi ja lisää sitten punaviinikastike joukkoon, sekoita.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.