Perunapaistos:
- Kuumenna uuni 225˚C:seen.
- Kuori ja keitä perunat miltei kypsiksi kevyesti suolatussa vedessä. 
- Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli ohuelti. 
- Viipaloi keitetyt perunat.
- Paista perunat ja sipulit puolessa määrässä öljyä suuressa paistinpannussa kullanruskeiksi. 
- Mausta suolalla ja pippurilla. 
- Laita voideltuun uuninkestävään vuokaan vuorotellen perunoita ja pinaattia. 
- Vispaa yhteen kananmunat ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla. 
- Kaada munamaito tasaisesti perunoiden päälle vuokaan.
- Paista uunissa keskitasolla, kunnes munamaito alkaa hyytyä, noin 15 min.
- Leikkaa vuoasta annospaloja tai tarjoa suoraan vuoasta. 
 Koristele tuoreilla yrteillä.
Häränfilé tournedos:
Tournedos on naudanfileestä leikattu keskikohta. Tätä osaa kutsutaan joskus jopa "fileen sydämeksi". 
- Kuumenna uuni 160˚C:seen.
- Leikkaa liha 200 gramman paloiksi.
- Suolaa ja pippuroi liha molemmin puolin. 
- Kuumenna paistinpannu ja paista filepalat nopeasti voissa. Ota pannulla nopeasti vain väri lihan pintaan. 
- Laita uunipellille ja työnnä lihalämpömittari yhteen lihapalaan. Huom! mittarin kärjen tulee olla keskellä palaa. 
- Paista liha kypsäksi uunissa. Liha on valmista, kun sisälämpötila on 58˚C (medium).
Punaviinikastike:
- Ruskista sipuli ja punajuuri voissa keskikuumalla lämmöllä. 
- Lisää pekoni ja tuore timjami. Jatka kuullottamista pari minuuttia. 
- Kaada joukkoon viini ja keitä, kunnes jäljellä on noin 2 dl nesteestä. 
- Kaada joukkoon fondi, vesi ja viinietikka. Keitä vielä kokoon, kunnes jäljellä on n. 4 dl.
- Siivilöi ja suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
- Vispaa voi kastikkeeseen ennen tarjoamista. 
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.