Wanpaku Sandwich porkkanalla, tonnikalalla ja kaalisalaatilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Wanpaku-voileipä on perinteen mukaan runsaasti täytetty voileipä, jossa on monia ihania makuja. Meidän versiossa täytteeksi on valittu porkkanasalaattia pikkelöidyllä vivahteella, täyteläistä tonnikalatahnaa, makeankirpeää kaalisalaattia, kananmunaa ja vihanneksia. Älä pihistele täytteillä, vaan täytä oma Wanpaku-leipäsi reilusti. Kääri paperiin ja puolita kauniisti – NAUTI!

Wanpaku Sandwich porkkanalla, tonnikalalla ja kaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia ja Kanafondia.

Wanpaku Sandwich porkkanalla, tonnikalalla ja kaalisalaatilla

Ainesosat

N. 45 minuuttia
4

annosta

8 viipaletta vaaleaa leipää
Porkkanasalaattiin   
 porkkanaa
1 rkl riisiviinietikkaa
1 tl suolaa
0.2 tl sokeria
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
Tonnikalatahnaan   
150 g tonnikalaa öljyssä, valutettuna
0.75 dl japanilaista majoneesia
1 tl dijonsinappia
Kaalisalaattiin   
100 g punakaalia, suikaleina
2 rkl limemehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
0.5 tl suolaa
Majoneesiin   
1 dl japanilaista majoneesia
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
Tarjoiluun   
 keitettyä kananmunaa, viipaleina
 salaatinlehteä, rapeaa
0.5  kurkku, ohuina siivuina

Valmistus

Porkkanasalaatti

  1. Suikaloi kuorimaveitsellä porkkanat ja leikkaa suikaleet ohuiksi siivuiksi. Mausta riisiviinietikalla, suolalla, sokerilla ja fondilla. Anna seistä 30 minuuttia.

Tonnikalasalaatti

  1. Sekoita kaikki ainekset ja mausta suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Siirrä sivuun odottamaan.

Kaalisalaatti

  1. Laita kaikki ainekset kulhoon ja painele kaalia, niin että se pehmenee.
  2. Anna seistä ja marinoitua 30 minuuttia.

Majoneesi

  1. Sekoita ainekset yhteen ja siirrä sivuun odottamaan.

Kokoaminen

  1. Levitä majoneesi leiville.
  2. Asettele kaikki täytteet kauniisti, niin että keitetty muna jää keskelle.
  3. Laita toinen majoneesilla levitetty leipäsiivu täytteiden päälle ja kääri leipä leivinpaperiin.
  4. Kun on tarjoilun aika, leikkaa leivät puoliksi paperin keskeltä, niin että ne saavat kauniin leikepinnan.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi