Paistettua lohta kermaisella risonilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Risoni, jota alettiin valmistaa kompensoimaan riisin puutetta Italiassa, on todella hyvä vaihtoehto riisille ja pastalle. Voit käyttää risonia keitoissa, salaateissa tai, kuten tässä, lisukkeena maukkaan ja mehukkaan paistetun lohen kanssa. Riisonin seurana on pinaattia, sitruunaa, kermaa ja kalalientä. Tarjoile vastapaistetun lohen kanssa ja ripottele päälle tuoreita yrttejä.

Paistettua lohta kermaisella risonilla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondi.

Paistettua lohta kermaisella risonilla

Ainesosat

4

annosta

4 dl risonia
1 rkl öljyä
 pieni sipuli, hienonnettuna
 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
50 g baby pinaattia
 sitruunan hienoksi raastettua kuorta
2 tl Bong Touch of Taste Kalafondi
1 dl kermaa
4 annosta lohta
1 rkl voita
  Tuoreet yrtit esim. lehtipersiljaa

Valmistus

  1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Kuullota sipuli ja valkosipulia isossa kattilassa muutama minuutti.
  3. Sekoita joukkoon pinaatti ja risoni, anna kuumeta.
  4. Lisää raastettu sitruunankuori, fondi, 1 dl vettä ja kerma, kiehauta ja nosta liedeltä.
  5. Paista lohi voissa, mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Aseta riisi kauniisti lautaselle ja nosta lohipala päälle, koristele yrteillä ja sitruunaviipaleella.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 30 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi