Lohi-perunavuoka ja voisula

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohi-perunavuoka ja voisula -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Lohi-perunavuoka on herkullinen arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

8 kpl suuria perunoita ohuina viipaleina
2 kpl pieniä keltasipuleita, ohuina viipaleina
250 g tuoretta tai graavattua lohta
1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
3 kpl kananmunia
 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
4 dl maitoa
1 dl kuohukermaa
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
1 kpl sitruunaa, lohkottuna
150 g voita, sulatettuna
  
  
  
  

Valmistus

  1. Voitele uunivuoka ja laita perunaviipaleita sen pohjalle.

  2. Laita perunoiden päälle sipulia, lohta ja tilliä. Tee seuraava kerros samalla tavalla.

  3. Yhdistä kananmunat, fondi, maito ja kerma, vatkaa sekaisin. Mausta liemi suolalla ja pippurilla ja kaada tasaisesti vuokaan.

  4. Paista uunin keskiosassa 175°C:ssa noin 45 minuuttia.

  5. Tarjoa voisulan ja sitruunalohkojen kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
Noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi