Sinisimpukat valkoviinissä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sinisimpukat valkoviinissä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia tai Hummerifondia.
Touch of Taste Sinisimpukat valkoviinissä

Ainesosat

30
2

annosta

1 kg tuoreita sinisimpukoita
 salottisipulia, hienonnettuna
 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
3 dl valkoviiniä
1 rkl Touch of Taste Kalafondia tai Hummerifondia
2 dl kuohukermaa
  suolaa ja pippuria
  persiljaa, hienonnettuna
  sitruunaa, lohkoina
  

Valmistus

1.Huuhtele sinisimpukat huolellisesti sekä poista kuolleet (jos simpukka ei sulkeudu napauttamalla sitä pöytään tai muuten rikkinäinen).
2.Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti, ilman että ne ruskistuvat. Lisää sinisimpukat ja valkoviini. Sulje kansi ja säädä liesi kovalle lämmölle.
3.Anna simpukoiden kypsyä kannen alla 3 minuuttia sekoittaen välillä, jotta ne kypsyvät tasaisesti.
4.Nosta simpukat pois liemestä jäähtymään. Anna liemen kiehua muutama minuutti. Lisää liemen joukkoon haluamasi fondi ja kerma. Mausta suolalla ja pippurilla.
5.Lisää simpukat takaisin liemeen (poista ne, jotka eivät ole auenneet), kiehauta. Ripottele päälle persiljasilppu ja tarjoile kuumana sitruunalohkojen kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi