Täysjyväriisi-katkarapukulho

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täysjyväriisi-katkarapukulho -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Täysjyväriisi-katkarapukulho

Ainesosat

noin 20 minuuttia
2

annosta

3 dl keitettyä täysjyväriisiä
200 g keitettyjä, kuorittuja katkarapuja valutettuna
1 kpl kurkku kuutioituna
 babypinaattia
1 kpl kypsä avocado
 dl punaista paprikasilppua
  Tuoretta korianteria tai persiljaa
Kastike:   
3 rkl majoneesia
3 dl crème fraiche
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
 tl sriracha-kastiketta
  Suolaa ja mustapippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita kastike ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla ja srirachalla.
  2. Asettele kasvikset ja katkaravut riisin päälle ja ripottele lopuksi kastiketta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia + 2 tuntia marinointiin
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi