Ylellinen pinsa mascarponella, perunoilla ja mädillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinsa on täydellinen ”pikaruoka”! Tässä valmistamme ylellisen version jossa mascarponekastike on maustettu hunajalla, sitruunalla ja hummerifondilla ja päällä on keitetyt perunat. Pinsa tarjoillaan vastaleivottuna ja lämpimänä ja päälle lisätään mätiä, sipulia ja tilliä juuri ennen tarjoilua.

Ylellinen pinsa mascarponella, perunoilla ja mädillä – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Ylellinen pinsa mascarponella, perunoilla ja mädillä

Ainesosat

N. 20 minuuttia
4

annosta

4 kpl pinsa leipää tai vaihtoehtoisesti valmista pinsa jauhoista, pakkauksen ohjeen mukaan
1 rkl öljyä
2 dl mascarponea
1 rkl sitruunamehua
1 tl hunajaa
2 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
200 g keitettyjä perunoita, kylminä ja ohuiksi viipaloituna
1 kpl pieni punasipuli, hienonnettuna
100 g mätiä tai merileväkaviaaria
1 nippu tuoretta tilliä

Valmistus

  1. Sekoita mascarpone, sitruuna, hunaja ja fondi kastikkeeksi, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Voitele pinsan reunat öljyllä ja levitä mascarponekastike pinnalle.
  3. Lisää viipaloidut perunat ja paista uunissa, 6-8 minuuttia 250°C.
  4. Lisää kypsän pinsan päälle runsaasti mätiä, sipulia ja tilliä juuri ennen tarjoilua.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi