Soijagraavattu lohi wasabimajoneesilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Soijagraavattu lohi wasabimajoneesilla on jouluisen kalapöydän takuuvarma suosikki. Japanilainen soija ja wasabi tuovat klassiseen graaviloheen jännittävän aasialaisen säväyksen.

Soijagraavattu lohi wasabimajoneesilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Soijagraavattu lohi wasabimajoneesilla

Ainesosat

Alle 20 min
10

annosta

Graavilohi:   
3 rkl suolaa
2 rkl fariinisokeria
2 rkl sokeria
2 rkl Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
2 tl mustapippuria myllystä
Wasabimajoneesi:   
2 dl majoneesia
2.5 rkl wasabi-tahnaa
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 tl sitruunan mehua
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita yhteen kaikki graavaukseen tulevat ainesosat ja kaada seos isoon pakastepussiin.
  2. Laita lohi pussiin ja hiero graavi lohen pintaan.
  3. Anna suolautua jääkaapissa 12 tuntia.
  4. Käännä ja hiero lohta tasaisin väliajoin.
  5. Sekoita yhteen kaikki wasabimajoneesin ainesosat.
  6. Mausta suolalla, pippurilla, wasabilla ja sitruunalla.
  7. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile yhdessä wasabimajoneesin ja leivän kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi