Valkosipuli-parmesaanigratinoidut meriravut

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Klassiset meriravut gratinoidaan herkullisella yrttivoilla, jossa maistuu sitruuna, persilja, parmesaani ja Kasvisfondi. Täydellinen alkupala esimerkiksi uudenvuoden illalliselle!

Valkosipuli-parmesaanigratinoidut meriravut –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Valkosipuli-parmesaanigratinoidut meriravut

Ainesosat

20 min
4

annosta

8 kpl keitettyä, halkaistua ja perattua merirapua
  Sitruunaa
Gratiini:   
100 g huoneenlämpöistä voita
2 rkl persiljaa hienonnettuna
 valkosipulinkynsi hienonnettuna
1 tl sitruunan kuorta hienona raasteena
1 tl sitruunan mehua
2 rkl parmesaania hienona raasteena
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia
  Mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita yhteen gratiinin ainesosat.
  2. Levitä rapujen päälle ja paista uunissa 250 °C:ssa n. 2 minuuttia.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi