Teriyakilohi uunissa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Teriyakilohi uunissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Teriyakilohi uunissa

Ainesosat

40 minuuttia
4

annosta

 lohta à noin 150 g
1 kpl punasipuli
2 kpl salottisipulia
Kastike:   Kastike:
1 dl teriyakimarinadia
1 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunapippuria
2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
Tarjoiluun:   
1 kpl sitruuna lohkoina
1 dl tuoreita yrttejä
  Valkoista riisiä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Jaa kukin lohipala 3 osaan.
  2. Laita lohipalat uuninkestävään vuokaan ja kypsennä uunissa 175 asteessa noin 10 minuuttia.
  3. Kaada pois paistossa mahdollisesti syntynyt neste.
  4. Leikkaa sipulit ohuiksi lohkoiksi ja paista niitä 5 minuuttia matalalla lämmöllä.
  5. Lisää teriyaki, sitruuna ja sitruunapippuri.
  6. Lusikoi kastike ja sipuli lohen päälle ja paista vielä 5-10 minuuttia (kunnes lohi on kypsää).
  7. Ripottele yrtit vuoan päälle ja tarjoa ruoka riisin ja sitruunan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
75
arvosana (1)
3.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi