Mintulla maustettu omenainen hummerirulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
2 kpl hummeria
200 g katkarapuja, kuorittuna
1 dl crème fraîchea
dl majoneesia
1 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 minttua
1 kpl limeä
4 kpl omenoita, Granny Smith tai vastaava
1 dl valkoviinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
50 g voita
1 kpl sitruunaa
krutonkeja
muikunmätiä
tilliä
Valmistus
Kuori hummeri ja irrota liha. Hienonna hummerinliha ja katkaravut pienemmiksi paloiksi. Laita palat valumaan talouspaperin päälle, painele varovasti, jotta suurin osa vedestä irtoaa.
Yhdistä crème fraiche, majoneesi ja fondi kulhossa. Mausta hienonnetulla mintulla, limen kuoriraasteella sekä mehulla. Lisää hummeri-katkarapuhakkelus joukkoon.
Yhdistä valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Hämmennä, kunnes sokeri on liuennut. Höylää omenat ohuiksi mandoliinilla, laita omenasiivut muutamaksi minuutiksi 1-2-3 mausteliemeen.
Laita kaksi riviä marinoituja omenalastuja talouskelmupalan päälle. Kuivaa omenat kevyesti paperilla. Laita sitten nauhamaisesti äyriäistäytettä keskelle. Rullaa makkaran muotoon.
Tarjoa hummerirullan kera sitruunalla maustettua ruskistettua voita, krutonkeja sekä muikunmätiä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.