Mintulla maustettu omenainen hummerirulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mintulla maustettu omenainen hummerirulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ylellinen hummerirulla kuorrutetaan pikkelöidyillä omenasiivuilla

Ainesosat

4

annosta

2 kpl hummeria
200 g katkarapuja, kuorittuna
1 dl crème fraîchea
 dl majoneesia
1 tl Bong Touch of Taste Hummerifondia
 minttua
1 kpl limeä
4 kpl omenoita, Granny Smith tai vastaava
1 dl valkoviinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
50 g voita
1 kpl sitruunaa
  krutonkeja
  muikunmätiä
  tilliä

Valmistus

  1. Kuori hummeri ja irrota liha. Hienonna hummerinliha ja katkaravut pienemmiksi paloiksi. Laita palat valumaan talouspaperin päälle, painele varovasti, jotta suurin osa vedestä irtoaa.
  2. Yhdistä crème fraiche, majoneesi ja fondi kulhossa. Mausta hienonnetulla mintulla, limen kuoriraasteella sekä mehulla. Lisää hummeri-katkarapuhakkelus joukkoon.
  3. Yhdistä valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Hämmennä, kunnes sokeri on liuennut. Höylää omenat ohuiksi mandoliinilla, laita omenasiivut muutamaksi minuutiksi 1-2-3 mausteliemeen.
  4. Laita kaksi riviä marinoituja omenalastuja talouskelmupalan päälle. Kuivaa omenat kevyesti paperilla. Laita sitten nauhamaisesti äyriäistäytettä keskelle. Rullaa makkaran muotoon.
  5. Tarjoa hummerirullan kera sitruunalla maustettua ruskistettua voita, krutonkeja sekä muikunmätiä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi