Voissa paistettua turskaa sandefjordin kastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kevyesti suolattua ja voissapaistettua turskafileetä herkullisella sandefjordin kastikkeella, perunalla ja kasviksilla. Täydellinen ruoka viikonlopulle tai miksei ilahduttamaan tavallisena arki-iltana.

Voissa paistettua turskaa sandefjordin kastikkeella –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Voissa paistettua turskaa sandefjordin kastikkeella

Ainesosat

n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
4

annosta

600 g turskaa fileenä
2 rkl voita
2 rkl suolaa
4 dl vettä
Tarjoiluun:   
4 annosta Sandefjordin kastiketta, ks. resepti ohjeesta
4 annosta perunapyreetä, muusia tai puristettua perunaa
  Kasviksia

Valmistus

  1. Sekoita suola ja vesi pienessä kulhossa ja laita turskafileet siihen 10 minuutiksi suolautumaan.
  2. Nosta kala talouspaperille kuivumaan. Kuivaa pinnat huolellisesti ja paista voissa.
  3. Mausta valkopippurilla ja tarjoile turska Sandefjordin kastikkeen, yrttisen perunasoseen ja kasvisten kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi