Sandefjordin kastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sandefjordin kastike on ylellinen norjalainen kastike, joka sekoitetaan kermasta, crème fraichesta ja voista ja maustetaan hienonnetulla ruohosipulilla ja mädillä. Tarjoile kastike kalan, äyriäisten tai parsan parina.

Sandefjordin kastike –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Sandefjordin kastike

Ainesosat

n. 15 min
4

annosta

1 dl vispikermaa
2 tl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 dl crème fraichea
1 rkl sitruunan mehua
1 tl hienoksi raastettua sitruunan kuorta
100 g huoneenlämpöistä voita
  hienonnettua ruohosipulia tai muita yrttejä
  mätiä, esim. kirjolohenmätiä

Valmistus

  1. Kiehauta kerma ja fondi kattilassa, lisää sekaan crème fraiche ja kuumenna uudestaan.
  2. Ota kattila liedeltä ja sekoita joukkoon voi vähän kerrallaan samalla sekoittaen.
  3. Mausta suolalla, pippurilla, sitruunan mehulla ja kuorella, ruohosipulilla sekä kalanmädillä.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h 30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi