Katkaraputäyte

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Helppo ja herkullinen katkaraputahna, jossa on majoneesia ja ranskankermaa, maustettuna tillillä, punasipulilla, sitruunapippurilla ja Kasvisfondilla. Tarjoa mieluiten uunibataatin kanssa!

Katkaraputäyte – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Katkaraputäyte

Ainesosat

n. 10 min
4

annosta

200 g kuorittuja katkarapuja, hyvin valutettuina
 keitettyä kananmunaa
 punasipuli
 nippu tilliä
1 dl majoneesia
2 dl ranskankermaa
1 mm sitruunapippuria
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mieluiten Luomu

Valmistus

  1. Hienonna punasipuli ja laita se muutamaksi minuutiksi jääkylmään veteen.
  2. Valuta sipuli huolellisesti.
  3. Leikkaa tilli, ja pilko kananmunat ja katkaravut karkeasti.
  4. Sekoita kaikki ainekset tahnaksi ja mausta sitruunapippurilla, fondilla, suolalla ja pippurilla.
  5. Tarjoile uunibataatin päällä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi