Avokadovaahto kananmunalla ja taimenmädillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämä alkuruoka sopii loistavasti pääsiäisen juhlapöytään, ja lisukkeena myös muihin kevään juhliin. Keväisen vihreän avokadovaahdon maustat helposti Touch of Taste Kanafondilla. Kasvisversion saat kun käytät kasvisfondia ja korvaat taimenmädin merileväkaviaarilla.
Avokadovaahto kananmunalla

Ainesosat

8

annosta

2 kpl isoa kypsää avokadoa
1 rkl Touch of Taste Kanafondia
1 dl crème fraichea
1 rkl pieneksi pilkottua valkosipulia
1 tl limemehua
8 kpl keitettyä, jäähtynyttä kananmunaa
16 kpl pientä kaunista salaatinlehteä
50 g taimenmätiä
 dl silputtua ruohosipulia
  
  

Valmistus

Laita avokadon hedelmäliha, crème fraiche, fondi, limemehu ja valkosipuli tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi vaahdoksi ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla

Kuori ja halkaise kananmunat.

Laita avokadovaahtoa salaatinlehden päälle, sitten puolikas kananmuna ja viimeiseksi mäti ja ruohosipuli.

Vinkki –  Jos haluat tehdä kasvisversion, niin käytä kasvisfondia ja merileväkaviaaria.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi