Lohi granaattiomenan kera

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lohi granaattiomenan kera -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
lax

Ainesosat

noin 25 minuuttia
6

annosta

600 g lohta
 lehtipinaattia
1 dl granaattiomenan siemeniä
Marinadi:   Marinadi:
2 rkl öljyä
2 rkl granaattiomenamehua
1 rkl Bong Touch of Taste hummerifondia
  

Valmistus

  1. Leikkaa lohi 1,5x1,5 cm kuutioiksi ja laita ne pussiin.
  2. Laita marinadiin ja anna marinoitua tunnin ajan.
  3. Paista lohi kuumassa uunissa 225 asteessa noin 8-10 minuuttia.
  4. Aseta lohi tarjoilulautaselle pinaatin ja granaattiomenan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi