Uunilohi parmesaanikastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uunilohi parmesaanikastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Sitruuna

Ainesosat

25
4

annosta

600 g lohifileetä
2 rkl öljyä
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
1 tl valkosipulia, hienonnettuna
Kastike   
2 dl crème fraichea
1 dl parmesan-juustoa, raastettuna
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  Perunasosetta
  Porkkanoita
  Vihersalaattia
  

Valmistus

  1. Leikkaa lohifilee 4 palaan. Siirrä fileet uuninkestävään vuokaan.
  2. Sekoita keskenään öljy, fondi, sitruunankuori, persilja ja valkosipuli. Levitä seos lohifileiden päälle.
  3. Paista lohta uunissa 150 asteessa noin 15 min.
  4. Sekoita kastikeainekset keskenään. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.
  5. Kuori ja siivuta porkkanat kuorimaveitsellä.
  6. Tarjoile kypsä lohi perunasoseen, porkkanoiden, vihersalaatin ja parmesan-kastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi