Bouillabaisse-kastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kauniin keltainen Bouillabaisse-kastike sopii kalan ja äyriäisten kumppaniksi. Kastikkeessa maistuu sahrami, appelsiini, tomaatti ja kuiva valkoviini.

Bouillabaisse-kastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Bouillabaisse-kastike

Ainesosat

25 min
4

annosta

0.5 kpl keltasipulia hienonnettuna
1 kpl porkkanaa, kuutioituna
3 kpl valkosipulinkynsiä hienonnettuna
1 mm fenkolinsiemeniä
0.5 g sahramia
2 rkl tomaattipyreetä
2 kpl tomaattia, pilkottuna
1 kpl appelsiinia, raastettu kuori ja mehu
2 dl kuivaa valkoviiniä
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
4 dl vettä
2 rkl voita

Valmistus

  1. Kuullota kasvikset ja mausteet oliiviöljyssä keskikuumalla lämmöllä, mutta älä ruskista.
  2. Lisää tomaattipyre ja kuullota vielä 1 min.
  3. Lisää valkoviini, fondi, vesi ja appelsiinimehu. Hauduta noin 15 min.
  4. Soseuta kastike ja siivilöi hienojakoisen siivilän läpi.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja vatkaa joukkoon huoneenlämpöinen voi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi