Aasialaisittain graavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
30
4
annosta
600 g lohifileetä
1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
1 rkl limetin kuorta raastettuna
tl punaista chiliä, hienonnettuna
3 rkl sokeria
rkl suolaa
1 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
Valmistus
Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
Sekoita keskenään inkivääri, limetin kuoriraaste, chili, suola, sokeri ja fondi.
Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella korianterilla.
Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.