Aasialaisittain graavattu lohi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Aasialaisittain graavattu lohi on herkullisen erilainen graavilohi, jossa maistuu inkivääri, lime ja Luomu Kasvisfondi. Parhaan lopputuloksen saat, kun annat graavilohen maustua 2 vuorokautta ennen tarjoilua.

Aasialaisittain graavattu lohi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

Aasialaisittain graavattu lohi

Ainesosat

30 min
4

annosta

600 g lohifileetä
1 rkl tuoretta inkivääriä, hienonnettuna
1 rkl limetin kuorta raastettuna
2 tl punaista chiliä, hienonnettuna
3 rkl sokeria
1.5 rkl suolaa
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
0.5 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna

Valmistus

  1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
  2. Sekoita keskenään inkivääri, limetin kuoriraaste, chili, suola, sokeri ja fondi.
  3. Ripottele mausteseos kalan fileepuolelle ja viimeistele tuoreella korianterilla.
  4. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
  5. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin 2 vuorokautta. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
  6. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi