Lindan tuliset ravut

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mikset kokeilisi jotain uutta rapujuhlaan?! Wokkaa hieman tulisemmat ravut muurinpohjapannussa ja mausta muun muassa fondilla, valkosipulilla ja sambal oelek -tahnalla. Tarjoile hyvän leivän kanssa ja dippaa herkulliseen paistoliemeen.

Lindan tuliset ravut -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Hummerifondia.

Lindan tuliset ravut

Ainesosat

annosta

2 kg keitettyjä rapuja (pakastettuja tai tuoreita)
 valkosipulinkynttä
2.5 rkl sambal oelek -tahnaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Hummerifondia
0.5 dl sitruunan mehua
4 dl kuivaa valkoviiniä
2 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
2 rkl rypsi- tai oliiviöljyä

Valmistus

  1. Sulata ravut pakkauksen ohjeiden mukaisesti, jos valitsit käyttää pakastettuja rapuja. Valuta.
  2. Kuori ja silppua valkosipuli.
  3. Kuumenna öljy kuumaksi muurinpohjapannussa tai wokkipannussa/isossa paistinpannussa grillissä.
  4. Wokkaa rapuja yhdessä valkosipulin kanssa sopivissa erissä n. 2 min samalla sekoittaen.
  5. Lisää sambal oelek ja sitruunan mehu ja sekoita. Kaada joukkoon fondi, viini ja persilja, mutta säästä osa koristeluun.
  6. Nosta ravut tarjoiluastiaan ja koristele lopulla persiljalla.
  7. Tarjoile hyvän leivän kanssa kanssa ja dippaa herkulliseen paistoliemeen.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min valmistelu
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi