Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullista grillattua lohta ja välimerellistä pastaa. Tässä reseptissä lohi marinoidan sitruunalla, valkosipulilla, hunajalla ja Kasvisfondilla.

Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa

Ainesosat

n. 60 min
4

annosta

 palaa lohta
Marinadi:   
0.5 dl rypsiöljyä
1.5 rkl sitruunamehua
0.5 rkl valkosipulisilppua
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
0.5 rkl hunajaa
  Suolaa ja pippuria
Pastaan:   
4 annosta keitettyä spagettia
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl sipulia silputtuna
3 rkl valkosipulisilppua
 kourallista tuoreita pinaatinlehtiä
16 kpl cocktailtomaattia
1.5 dl hienoksi raastettua parmesaania
  Suolaa ja mustapippuria
1 dl persiljasilppua

Valmistus

  1. Sekoita marinadi ja anna lohen marinoitua jääkaapissa tunnin ajan.
  2. Grillaa lohi grillipannussa, uunissa tai grillissä, kunnes se on läpeensä lämmintä mutta ei ylikypsää.
  3. Freesaa sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä oliiviöljyssä 5 minuuttia.
  4. Lisää pasta ja kasvikset, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää lopuksi juusto.
  6. Asettele pasta lautasille ja sen päälle päälle lohta ja vielä hieman juustoa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
1
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi