Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Grillattua lohta ja välimerellistä pastaa

Ainesosat

70 minuuttia
4

annosta

 lohta
Marinadi:   
 dl rypsiöljyä
 rkl sitruunamehua
 rkl valkosipulisilppua
1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
 rkl hunajaa
  Suolaa ja pippuria
Pastaan:   
4 annosta keitettyä spagettia
4 rkl oliiviöljyä
2 rkl sipulia silputtuna
3 rkl valkosipulisilppua
  Suolaa ja mustapippuria
 tuoreita pinaatinlehtiä
16 kpl cocktailtomaattia
 dl hienoksi raastettua parmesaania

Valmistus

  1. Sekoita marinadi ja anna lohen marinoitua jääkaapissa tunnin ajan.
  2. Grillaa lohi grillipannussa, uunissa tai grillissä, kunnes se on läpeensä lämmintä mutta ei ylikypsää.
  3. Freesaa sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä oliiviöljyssä 5 minuuttia.
  4. Lisää pasta ja kasvikset, mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Lisää lopuksi juusto.
  6. Asettele pasta lautasille ja sen päälle päälle lohta ja vielä hieman juustoa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi