Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummerikeittoa, marinoitua parsaa ja sitruuna-fraîchea -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummeri- ja Kalafondia.
Juhlava hummerikeitto tarjoillaan marinoidun vihreän parsan ja raikkaan sitruuna-fraîchen kanssa. Mausta keitto Hummeri- ja Kalafondilla!

Ainesosat

4

annosta

Keitto:   
1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
1 rkl voita
 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 dl valkoviiniä
2 dl maitoa
4 dl kermaa
  suolaa ja pippuria
  halutessasi konjakkia, sherryä tai madeiraa
Koristeet:   
1 kpl keitetyn hummerin liha
4 kpl vihreää parsaa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl valkoviinietikkaa
4 rkl cremè fraîchea
1 kpl sitruunan kuori ja mehu

Valmistus

Keitto:

  1. Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipulia muutaman minuutin ajan, älä anna sipulin ruskistua.

  2. Kaada joukkoon fondi ja viini, keitä kunnes puolet nesteestä on jäljellä.

  3. Lisää maito sekä kerma. Anna keiton kiehua hiljalleen 5 min. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.

  4. Voit maustaa keiton halutessasi myös konjakilla, sherryllä tai madeiralla.

 

Koristeet:

  1. Viipaloi parsat ohuiksi ja kaada päälle öljy sekä viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla.

  2. Anna parsaviipaleiden marinoitua noin 15 min. ennen tarjoamista.

  3. Sekoita crème fraîchen joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta suolalla ja pippurilla.

 

Tarjoilu:

  1. Soseuta ja siivilöi keitto. Tarjoa lämmitetyiltä lautasilta.

  2. Koristele hummerin paloilla, parsapaloilla sekä sitruuna-fraîchella.

 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi