annosta
Kuumenna voi kattilassa ja kuullota sipulia muutaman minuutin ajan, älä anna sipulin ruskistua.
Kaada joukkoon fondi ja viini, keitä kunnes puolet nesteestä on jäljellä.
Lisää maito sekä kerma. Anna keiton kiehua hiljalleen 5 min. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia.
Voit maustaa keiton halutessasi myös konjakilla, sherryllä tai madeiralla.
Viipaloi parsat ohuiksi ja kaada päälle öljy sekä viinietikka, mausta suolalla ja pippurilla.
Anna parsaviipaleiden marinoitua noin 15 min. ennen tarjoamista.
Sekoita crème fraîchen joukkoon sitruunan mehu ja kuori. Mausta suolalla ja pippurilla.
Soseuta ja siivilöi keitto. Tarjoa lämmitetyiltä lautasilta.
Koristele hummerin paloilla, parsapaloilla sekä sitruuna-fraîchella.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.