Chili-katkarapu-limepasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Chili-katkarapu-limepastan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Chili-katkarapu-limepasta on nopea arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

1 rkl voita
1 kpl keltasipulia
8 kpl tuoreita herkkusieniä
3 kpl salaattisipulia
 kpl punaista chilipaprikaa
2 tl currya
 dl Bong Touch of Taste Hummerifondia
2 dl vettä
3 dl kermaa
 kpl limen mehua
1 rkl makeaa chilikastiketta
400 g katkarapuja, kuorittuja
4 annosta nauhapastaa, pakkauksen ohjeen mukaan kypsennettynä
  
  
  

Valmistus

  1. Kuullota hienonnettu keltasipuli, chili, kevätsipuli ja viipaloidut herkkusienet curryssa voissa. 
  2. Lisää fondi, vesi ja kerma. 
  3. Kuumenna ja anna hautua pari minuuttia. 
  4. Mausta limemehulla, makealla chilillä ja pippurilla. 
  5. Lisää katkaravut kastikkeeseen juuri ennen tarjoamista. 
  6. Tarjoa tuoreen nauhapastan kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi