Chili-katkarapu-limepasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Chili-katkarapu-limepasta on nopea ja maukas arkiruoka, jossa maistuu raikas lime, curry, chili ja herkkusienet. Samettisen kermainen pastaruoka viimeistellään tilkalla Hummerifondia!

Chili-katkarapu-limepasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Chili-katkarapu-limepasta

Ainesosat

Alle 30 min
4

annosta

1 rkl voita
1 kpl keltasipulia
8 kpl tuoreita herkkusieniä
3 kpl kevätsipulia
0.5 kpl punaista chilipaprikaa
2 tl currya
0.5 dl Bong Touch of Taste Hummerifondia
2 dl vettä
3 dl kermaa
0.5 kpl limeä (puristettu mehu)
1 rkl makeaa chilikastiketta
400 g katkarapuja, kuorittuja
4 annosta nauhapastaa, pakkauksen ohjeen mukaan keitettyä

Valmistus

  1. Kuullota hienonnettu keltasipuli, chili, kevätsipuli ja viipaloidut herkkusienet curryssa voissa.
  2. Lisää fondi, vesi ja kerma.
  3. Kuumenna ja anna hautua pari minuuttia.
  4. Mausta limemehulla, makealla chilillä ja pippurilla.
  5. Lisää katkaravut kastikkeeseen juuri ennen tarjoamista.
  6. Tarjoa tuoreen nauhapastan kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
Noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi