Porkkana-inkiväärikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)

Ainesosat

4

annosta

1 rkl rypsiöljyä
10 kpl porkkanoita
2 kpl sipulia pilkottuna
20 g tuoretta inkivääriä, raastettuna
1 l vettä
3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
1 kpl appelsiinin puristettu mehu
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuullota öljyssä pieniksi paloitellut porkkanat, sipulit ja raastettu inkivääri.
  2. Lisää vesi ja fondi ja anna kiehua, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella.
  3. Korvaa haihtunut vesi ja kuumenna. 
  4. Purista appelsiinista mehu ja kaada keittoon.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessasi inkivääriä.
  6. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
75 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi