Makkara-juures-sienipata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Makkara-juures-sienipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Makkara-juures-sienipata valmistuu helposti yhdessä padassa. Herkullinen maku syntyy vihanneksista

Ainesosat

4

annosta

MAKKARAPATA   
1 kpl keltasipulia
2 kpl valkosipulinkynsiä
2 rkl oliiviöljyä
3 dl valkoviiniä, puolikuivaa tai puolimakeaa 12,5 vol. %
1 l vettä
3 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
3 kpl laakerinlehtiä
 tuoretta timjamia
1 kpl tähtianiksia
  4 kpl kokonaisia mustapippureita
1 kg porkkanoita, palsternakkaa, juuriselleriä
400 g perunoita
50 g kantarellejä
600 g Chorizo-makkaroita
  suolaa, mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuullota pehmeiksi öljyssä. 
  3. Lisää viini, vesi, fondi ja mausteet. Anna kiehua noin 30 minuuttia ilman kantta.
  4. Paloittele peruna, sienet ja juurekset ja lisää joukkoon. 
  5. Keitä noin 25 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsyneet.
  6. Viipaloi makkara ja lisää joukkoon viimeiseksi viideksi minuutiksi tai paista ne pannulla erikseen. 
  7. Mausta suolalla ja mustapippurilla, tarjoa lisukkeiden kanssa. 

    Tarjoiluun:

    Leipäkuutioita, kevyesti kuivattuja kirsikkatomaatteja, majoneesia (esim. sahramilla maustettua majoneesia tai valkosipulimajoneesia). 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi