Penne all’ arrabbiatan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
30
4
annosta
Tomaattikastike
4 tl oliiviöljyä
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
4 dl tomaattimurskaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 peperoncino-chiliä, kuivattuna
suolaa ja mustapippuria
2 tl balsamietikkaa
1 rkl tuoretta basilikaa, hienonnettuna
1 tl tuoretta oreganoa, hienonnettuna
Pasta ja liha
300 g penne-pastaa
1 tomaattikastiketta
150 g suolattua porsaan kylkeä, kuutioituna (korvaa halutessasi pekonilla)
2 rkl persiljaa, hienonnettuna
50 g parmesaania, raastettuna
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Tomaattikastike:
Kuumenna oliiviöljy, kuullota valkosipuli miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska, fondi, chili, suolaa ja vastarouhittua mustapippuria. Anna kiehua hiljalleen noin 25 min.
Lisää balsamietikka ja yrtit. Kiehauta. Mausta fondilla, suolalla, mustapippurilla. Lisää tarvittaessa balsamietikkaa ja hieman sokeria.
Pasta ja liha:
Ruskista liha, kunnes se on kullanruskeaa. Imeytä ylimääräinen rasva talouspaperiin. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Valuta kypsä pasta ja lisää se tomaattikastikkeen joukkoon. Lämmitä tomaattikastike, jos se on ehtinyt jäähtyä.
Sekoita joukkoon porsaanliha, persilja ja juustoraaste. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.