Tomaatti-parmesaanikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen ja kermainen tomaattipohjainen kastike, joka saa makunsa sipulista, valkosipulista, parmesaanista ja Kasvis-tai Kanafondista. Kokeile esimerkiksi kanan kanssa.

Tomaatti-parmesaanikastike –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Kanafondia.

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

 pieni sipuli hienonnettuna
 valkosipulinkynsi pilkottuna
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyreetä
2.5 rkl tomaattimurskaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1.5 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Kanafondia
1 dl parmesaania hienona raasteena

Valmistus

  1. Kuullota sipulia ja valkosipulia hiljalleen muutama minuutti oliiviöljyssä.
  2. Lisää tomaattipyree ja freesaa vielä 30 sekuntia.
  3. Lisää balsamiviinietikka ja murskatut tomaatit ja keitä hiljalleen 5 minuuttia. Lisää kerma, kiehauta ja sekoita lopuksi joukkoon parmesaaniraaste.
  4. Mausta suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi