Linssikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Linssikeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Pehmeän kookoksinen linssikeitto on mukavan mausteinen arkiruoka kasviksista. Tämä kasvisruoka maustetaan currytahnalla ja Touch of Taste Asian Red and Hot -fondilla.

Ainesosat

35
4

annosta

 keltainen sipuli
 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä kuorittuna ja raastettuna
1 rkl punaista chiliä, hienonnettuna
 porkkana
  pieni purjosipuli
3 dl punaisia linssejä (kuivia)
2 rkl öljyä
4 rkl tikka masala currytahnaa
2 tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl mango chutney
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
4 dl kookosmaitoa
  pippuria
  

Valmistus

  1. Kuori sipuli, valkosipuli ja porkkana. Huuhtele purjosipuli ja chilipaprika. Poista chilistä siemenet. Hienonna kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi.
  2. Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja kuullota sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä noin 5 minuuttia. Lisää currytahna, porkkana, purjosipuli ja linssit. Kuullota vielä minuutti.
  3. Lisää 1 litra vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 25 min kunnes vihannekset ja linssit ovat kypsiä.
  4. Lisää kookosmaito ja keitä vielä 5 min. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla, sitruunamehulla ja mango chutneylla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 5 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi