annosta
1.Keitä kaalinlehtiä muutama minuutti vedessä, jonka jälkeen siirrä ne jääveteen jäähtymään. Poista paksu lehtiruoti ja siirrä lehden talouspaperin päälle kuivumaan.
2.Paista sipulia ja sieniä voissa 5 min. Lisää soija ja kasvisfondi, anna keittyä kasaan. Hienonna sieni-sipuliseos tehosekoittimella karkeaksi massaksi. Lisää keitetty couscous myös tehosekoittimeen, hienonna muutaman sekunnin ajan.
3.Mausta sieniseos suolalla ja mustapippurilla.
4.Jaa massa keitetyille kaalinlehdille ja kääri niistä kääryleitä. Sulje kääryleet cocktail-tikuilla.
5.Paista kääryleitä voi-öljyseoksessa, kunnes ne ovat lämmenneet ja saaneet kauniin värin.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.