annosta
1. Sulata voi yhdessä öljyn kanssa kattilassa. Kuullota sipulit, perunat ja porkkanat miedolla lämmöllä, ilman että ne saavat väriä.
2. Lisää joukkoon 2,5 rkl kalafondia, vesi, pippurit ja laakerinlehdet. Anna kiehua noin 15 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
3. Lisää lohikuutiot ja anna kypsyä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan, kunnes lohikuutiot ovat sopivan kypsiä.
4. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Maista.
5. Mausta Bong Touch of Taste kalafondilla ja tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Lisää halutessasi tilkka sitruunamehua.
6. Lisää lopuksi joukkoon tuoretta tilliä.
7. Tarjoa tuoreen saaristolaisleivän kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.