Paistettu riisi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Jäikö edelliseltä aterialta riisiä yli? Paistettu riisi on herkullinen ja nopea tapa hyödyntää ylijäänyt lisukeriisi ja samalla saat maistuvan aterian täynnä raikkaita vihanneksia. Mausta paistettu riisi Luomu Kasvisfondilla ja Mrs Cheng’s Japanese -soijalla.

Paistettu riisi -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Paistettu riisi

Ainesosat

15 min
4

annosta

4 annosta keitettyä riisiä esim. basmati
2 rkl öljyä
 punainen paprika kuutioituna
 keltainen paprika, kuutioituna
 keltainen sipuli, hienonnettuna
 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
 kevätsipulia, hienonnettuna
 parsakaali, paloiteltuna
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
4 rkl vaaleaa soijaa, esim. Mrs Cheng's Japanese -soija
 kananmunaa

Valmistus

  1. Kuumenna öljy paistokasarissa tai wok-pannussa. Paista kasviksia kuumalla lämmöllä muutama minuutti.
  2. Sekoita joukkoon riisi ja jatka paistamista vielä hetki. Mausta fondilla, samba oelek -tahnalla ja soijalla.
  3. Paista kananmunat erillisellä pannulla.
  4. Tarjoile paistettu riisi paistettujen kananmunien ja seesami-kurkkusalaatin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi