Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialainen sinihomejuusto gorgonzola on herkullinen kumppani gnoccheille. Tämä maukas kasvisruoka valmistuu nopeasti vaikkapa lounaaksi. Viimeistele maku fondilla!

Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Gnocchit gorgonzola-kastikkeessa

Ainesosat

15 min
4

annosta

4 annosta tuoreita gnoccheja
2 dl maitoa
1 dl kermaa
100 g gorgonzola-juustoa
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
16 kpl kirsikkatomaattia, viipaloituna
1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna
1 dl pähkinöitä tai siemeniä, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Keitä gnocchit kypsäksi. Valuta keitinvesi pois.
  2. Kuumenna maito ja kerma kattilassa. Sekoita joukkoon juusto. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Sekoita gnocchit kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa.
  4. Tarjoile syviltä lautasilta kirsikkatomaattien, persiljan ja pähkinöiden kanssa
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
180
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 30 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi