Pasta salsiccia sitruunalla ja valkosipulilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Spagettia herkullisen mausteisella salsiccia -raakamakkaralla, sitruunalla ja valkosipulilla. Valmista salsicciapasta vaikka nopeaksi lounaaksi ja viimeistele parmesaaniraasteella ja persiljalla.

Pasta salsiccia sitruunalla ja valkosipulilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Pasta salsiccia sitruunalla ja valkosipulilla

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

4 annosta spagettia
4 rkl oliiviöljyä
150 g kirsikkatomaatteja pilkottuna
200 g salsiccia-raakamakkaraa
 iso sitruuna, hienoksi raastettu kuori ja puristettu mehu
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 dl sipulia hienonnettuna
 lehteä mustakaalia pilkottuna
2 tl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna
50 g parmesaaniraastetta

Valmistus

  1. Keitä spagetti al dente ja valuta lävikössä (ota talteen 1 dl keitinvettä).
  2. Paloittele salsiccia-raakamakkara pieniksi paloiksi ja paista öljyssä pannulla.
  3. Lisää kirsikkatomaatit, mustakaali, sipuli ja valkosipuli ja paista vielä muutama minuutti.
  4. Lisää sitruunan mehu ja kuori, fondi ja keitinvesi ja sekoita joukkoon pasta, parmesaani ja persilja.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 50 min
arvosana (0)
0.0/5
3
arvosana (0)
0.0/5
80 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi